Havearkitekt

 

Har du brug for hjælp til at indrette haven?

tine

Du kan få hjælp både til den nye have, der skal anlægges fra bunden; den ældre havde, der trænger til nyt liv – eller måske bare et område i haven, hvor du har brug for inspiration og gode ideer.

 

 

Med en haveplan får du:

  • Sammenhæng i indretningen
  • Planter og buske, der passer til forholdene (jord, lys, vand)
  • Blomstring, farver og dufte året igennem – selvfølgelig med udgangspunkt i jeres stil (romantisk, minimalistisk etc.) og behov for blomster til at plukke af, hyggekroge, let at passe, børnevenlig etc

Hvad er en haveplan?

En haveplan kan være alt fra et par timers besøg og snak med havearkitekten til en samlet plan med målfaste tegninger (1:100) i farver, udførlige plantelister med foto og pasningsvejledninger samt forslag til belægninger (sten, fliser, grus).
Den samlede plan vil umiddelbart kunne benyttes til at indhente tilbud hos anlægsgartnere.
Der kan også laves en “skitse”, hvor beplantningen beskrives som “stauder”, “mindre træer”, “bunddække” etc. Du bestemmer selv, hvor detaljeret en plan du ønsker.

haveplan

Priser

Alle løsninger betales efter samme timepris (400 kr./time inkl. moms). Der er et startgebyr på 200 kr. Dvs. mindstepris for en times besøg er 600 kr.
Max. timeforbrug kan anslås i forbindelse med havebesøget.
Timeforbruget til skitse eller haveplan er typisk på mellem 6 – 15 timer, alt efter hvor omfattende og detaljeret projektet er. Du kan spare timer ved selv at lave opmålingen af haven.
Moesgård Havecenter giver rabat på køb af planter, der bestilles i forbindelse med udarbejdelse af haveplanen

Kontakt til havearkitekten

Tine Spang Olsen kan kontaktes på
Telefon: 22 14 10 55
Mail: tso@havetegn.dk

Anlægsarbejde

Ønsker du det praktiske anlægsarbejde som belægning, jordforbedring eller plantning udført af fagfolk, har vi et samarbejde med anlægsgartnere.
Kom ind i butikken og hør nærmere.

 

Advertisements